ΚΕΔΕ & ΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους προς όφελος των δήμων
Αυτοδιοίκηση

ΚΕΔΕ & ΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους προς όφελος των δήμων

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) υπέγραψαν ο πρόεδρος της Ένωσης, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος των ΕΛΤΑ Κωστής Μελαχροινός.

Στόχος είναι η ανάπτυξη πολλαπλών συνεργασιών μεταξύ ΕΛΤΑ και ΚΕΔΕ, με προϊόντα και υπηρεσίες που θα είναι προσανατολισμένες στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των δήμων όλης της χώρας και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ανάμεσα στα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα από τη συνεργασία των δύο πλευρών περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

  • Η εκτέλεση εργασιών ΚΕΠ σε όλα τα καταστήματα των ΕΛΤΑ, κατ΄ εντολή και για λογαριασμό των δήμων.
  • Η αντιμετώπιση της τοπικής ανεργίας, όπου τα ΕΛΤΑ θα μπορούν να προσλαμβάνουν εργαζόμενους για να καλύπτουν εποχικές ανάγκες τους από Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, στις οποίες συμμετέχει ή εποπτεύει κάθε δήμος.
  • Η  υπηρεσία Δημοτικού Ταχυδρόμου, όπου  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δήμων θα μπορούν να αναλάβουν τα ΕΛΤΑ υπηρεσίες mail room με πλήρως καθετοποιημένη λειτουργική διαδικασία, με δυνατότητα ψηφιακής επεξεργασίας και αρχειοθέτησης των επιστολών, εγγράφων κ.λπ. και με διασφαλισμένη τη φυσική παράδοση από τον «Δημοτικό Ταχυδρόμο».
  • Η παραγωγή δημοτικού γραμματοσήμου και βιβλίων με την ιστορία του κάθε δήμου, κ.λπ.
  • Η σύναψη εμπορικών συμφωνιών- πλαίσιο, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή έκπτωση και τη βέλτιστη παροχή όλων των ταχυδρομικών υπηρεσιών και προϊόντων, για το σύνολο των δήμων και των δημοτικών επιχειρήσεων της χώρας.

Με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ενώνει τις δυνάμεις της με τα ΕΛΤΑ, τον Εθνικό Φορέα Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα νέο πλαίσιο επωφελούς συνεργασίας και για τις δύο πλευρές, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των δήμων και των κατοίκων τους σε όλη τη χώρα, με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών».

Για τη συμφωνία συνεργασίας ο πρόεδρος των ΕΛΤΑ Κ. Μελαχροινός δήλωσε:

«Στόχος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι να συνάπτουν στρατηγικές συνεργασίες κοινωνικής σημασίας. Η ΚΕΔΕ είναι ένας φορέας με πολυποίκιλες δράσεις, που αφορούν εκατομμύρια συμπολίτες μας και ενώνοντας τις δυνάμεις μας δημιουργούμε ένα νέο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet