Κλειστά τα σχολεία στο Γαλάτσι στις 9 Ιανουαρίου – Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου
Αυτοδιοίκηση

Κλειστά τα σχολεία στο Γαλάτσι στις 9 Ιανουαρίου – Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου

Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει ότι αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Γαλατσίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Με ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή Γαλατσίου ζητάει συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία, αλλά, όπως επισημαίνει, προέχει η ασφάλεια των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Ωστόσο ανοιχτοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί Γαλατσίου για αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμος Γαλατσίου συνεχίζει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα καθώς συνεχίζονται τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα και υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας παγετού.

Συνεπώς η θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του δημαρχείου, θα είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο για την προστασία από το ψύχος, ιδιαίτερα για την προφύλαξη των πολιτών που το έχουν ανάγκη. Σημειώνεται ότι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα προσφέρεται ζεστός καφές, τσάι, τοστ και μπισκότα σε όλους τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου που ρίχνουν αλάτι όλη νύχτα στους δρόμους της πόλης.

Για κάθε έκτακτη ανάγκη οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 213 2055335 και 213 2055336, καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 213 2055300 ή στο κινητό 6944 223749 του υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γαλατσίου, Γιάννη Σιώτα.

Παράλληλα, ο Δήμος συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω ολισθηρότητας στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, αν και, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεχίσουν να ρίχνουν αλάτι στα οδοστρώματα του Γαλατσίου σε συνεχή βάση, καθ΄ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ώστε να διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών στον χώρο εργασίας τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet