Κώστας Μπακογιάννης: Να μη χάσουμε ούτε λεπτό
Αυτοδιοίκηση

Κώστας Μπακογιάννης: Να μη χάσουμε ούτε λεπτό

Μήνυμα στους πολίτες της Αθήνας ότι η νέα δημοτική αρχή δεν πρόκειται να χάσει ούτε λεπτό μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης μετά τη συνάντηση εργασίας που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Μπρούλια.

«Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μια μέρα, ούτε ένα λεπτό. Θέλουμε να πατήσουμε γκάζι από την 1η του Σεπτέμβρη» τόνισε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων.

Όπως είπε, «φυσικά η απερχόμενη δημοτική αρχή έχει την ευθύνη της πόλης μέσα στο καλοκαίρι. Όμως, είναι πάρα πολύ σημαντικό να οργανώσουμε μία ομαλή μετάβαση. Θέλω, λοιπόν, να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μπρούλια, τον κύριο δήμαρχο, για την πολύ καλή συνάντηση εργασίας. Βεβαίως είναι μόνο η αρχή. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε μπροστά μας, κι αυτό το οποίο κρατάω, το οποίο είναι πάρα πολύ πολύτιμο νομίζω για όλους, είναι το πνεύμα συνεργασίας, αλληλοσεβασμού. Όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «το ζητούμενο είναι να κάτσουμε κάτω να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε πολλά ανοιχτά θέματα. Βεβαίως έχουμε την τύχη να έχουμε ένα ολοκληρωμένο, ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, ένα σοβαρό επιχειρησιακό σχέδιο. Ξέρουμε όμως ότι μπροστά μας υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Δεν έχουμε άλλοθι. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα λεπτό… Το ζητούμενο είναι η συνεργασία, η συνεννόηση και η συναίνεση… Όπως είπα και προεκλογικά, δεν  υπάρχουν μάγοι. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Έχω σχεδόν 10 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση και ξέρω πάρα πολύ καλά τι μας περιμένει. Το ζητούμενο είναι να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Μόνο όλοι μαζί από κάτω προς τα πάνω μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν την πόλη».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο δημαρχείο της Αθήνας τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη, και μου δόθηκε η ευκαιρία να τον συγχαρώ και από κοντά. Η Αθήνα, τα τελευταία οκτώ χρόνια της δημαρχιακής αρχής Καμίνη, εισήλθε σε τροχιά σταθερότητας και συνεχούς ανόδου. Η Αθήνα έχει πλέον ισχυρά οικονομικά, διαφάνεια, διαθέτει πόρους και σχέδιο για έργα, έχει ισχυρή θέση στην Ευρώπη και ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει μια πολύ κρίσιμη αποστολή να αναζητήσει συνθέσεις ώστε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του πολίτη».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet