Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου: Με προεκλογικές φιέστες δεν κρύβονται οι ελλείψεις κ. Μαρκόπουλε
Αυτοδιοίκηση

Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου: Με προεκλογικές φιέστες δεν κρύβονται οι ελλείψεις κ. Μαρκόπουλε

«Όσες προεκλογικές φιέστες και να στήσει η απερχόμενη δημοτική αρχή, για έργα που έχει πληρώσει ο Γαλατσιώτικος λαός με τους φόρους και τα τέλη, δεν μπορεί να κρύψει τις μεγάλες ελλείψεις και στον Δήμο μας, που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, ιδιαίτερα των νέων ζευγαριών».

Με τον παραπάνω τρόπο σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, την πρόσφατη παιδική γιορτή στο Άλσος Βεΐκου, προσθέτοντας:

«Δεν μπορεί να κρύψει η απερχομένη δημοτική αρχή του κ. Μαρκόπουλου:

  • Τις ελλείψεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις οποίες μαρτυρούν τα εκατοντάδες παιδιά που έμειναν εκτός από αυτούς και τη φετινή χρονιά.
  • Τις ελλείψεις  σε ειδικευμένο μόνιμο προσωπικό που πρέπει να στεχώσει τους υφιστάμενους.
  • Τις ελλείψεις σε παιδικές χαρές σε μια σειρά γειτονιές.
  • Το γεγονός ότι οι υφιστάμενες παιδικές χαρές μένουν για αρκετούς μήνες κλειστές σχεδόν κάθε χρόνο.

»Ελλείψεις που οφείλονται στην πολιτική της υποχρηματοδότησης, της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης, την οποία και η απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Μαρκόπουλου, όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις, πιστά εφάρμοσε και υπηρέτησε. Πολιτική την οποία υποστηρίζουν και θέλουν να εφαρμόσουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι.

»Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, μπορούν να κάνουν την πραγματική διαφορά ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους και τις περιφέρειες, ενισχύοντας έτσι την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τη διεκδίκηση λύσεων στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet