Μαζί με τους Μαρουσιώτες γιόρτασε την εθνική επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας η Μ. Πατούλη
Αυτοδιοίκηση

Μαζί με τους Μαρουσιώτες γιόρτασε την εθνική επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας η Μ. Πατούλη

Κοντά στους Μαρουσιώτες, χειροκροτώντας τα παιδιά που συμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση προς τιμή των ηρώων της Επανάστασης του Έθνους το 1821, βρέθηκε η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και εκπαιδευτικός φιλόλογος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Νωρίτερα η κ. Πατούλη είχε παραστεί στην ιερή δοξολογία στον καθεδρικό ναό της πόλης, Ιερά Μητρόπολη Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο πεσόντων Μαρουσιωτών και έδωσε το «παρών» και στην επετειακή καταληκτική μουσική εκδήλωση.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στις επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι, η κ. Πατούλη απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς τα παιδιά μας, με σεβασμό, να αποδίδουν τιμές στους αγωνιστές της εθνεγερσίας, που θυσιάστηκαν για να μας παραδώσουν μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Συγχαίρουμε τη μαθητιώσα νεολαία της πόλης μας που μας υπενθυμίζει το ηθικό μας καθήκον να παλέψουμε κόντρα σε κάθε μορφή υποδούλωσης και αδιαπραγμάτευτα να διαφυλάξουμε και να τους παραδώσουμε μία πατρίδα υπερήφανη και ακέραιη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet