Μαθήματα ποδηλάτου στο Άλσος Βεΐκου την Κυριακή 1η Απριλίου
Αυτοδιοίκηση

Μαθήματα ποδηλάτου στο Άλσος Βεΐκου την Κυριακή 1η Απριλίου

Την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, από τις 11:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν στο Άλσος Βεΐκου δωρεάν μαθήματα ποδηλάτου για παιδιά από 3 έως 7 ετών, τα οποία διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με το MBike.

Συγκεκριμένα, έμπειροι εκπαιδευτές του MBike θα αναλαμβάνουν να μυήσουν τα παιδιά στα μυστικά του ποδηλάτου και θα θέσουν τις βάσεις ώστε να απαλλαγούν για πάντα από τις βοηθητικές. Για όσα παιδιά γνωρίζουν ήδη ποδήλατο οι εκπαιδευτές που θα βρίσκονται στο Άλσος θα τους μάθουν πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου, θα υπάρχουν διαθέσιμα ποδήλατα για τις ηλικίες 3 έως 7 ετών, καθώς και κράνη για όλα τα παιδιά. «Συνεπώς δεν χρειάζεται να φέρετε το ποδήλατό σας! Σας περιμένουμε για μια μέρα γεμάτη ποδήλατο στο Άλσος Βεΐκου!» τονίζει ο Δήμος.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες για τη δράση μπορούν να απευθύνονται στο MBike, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 2016500 ή αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet