Μαθητές «πρασινίζουν» το Πεντελικό και… ανταμείβονται με έναν χαρταετό από τον ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Μαθητές «πρασινίζουν» το Πεντελικό και… ανταμείβονται με έναν χαρταετό από τον ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 3η Μαθητική Δράση Αναδάσωσης για το 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στις 10:00 π.μ. στην περιοχή της Νταού Πεντέλης.

Στην Αναδάσωση θα συμμετέχουν μαθητές από δημοτικά σχολεία των Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ, στους οποίους ο Σύνδεσμος θα χαρίσει και φέτος τον χαρταετό τους. Θα συμμετέχουν, επίσης, δασοπρόσκοποι, εθελοντές, ευαισθητοποιημένοι πολίτες, σύλλογοι και φίλοι του Πεντελικού.

«Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα, εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος» επισημαίνει ο Σύνδεσμος σε σχετική ανακοίνωσή του.

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 8033622.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet