Μαθητική αναδάσωση από τον ΣΠΑΠ στο Πεντελικό
Αυτοδιοίκηση

Μαθητική αναδάσωση από τον ΣΠΑΠ στο Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος, με μαθητική αναδάσωση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή πέριξ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, στις 10π.μ., σε συνεργασία με τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ, τους Δήμους Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Πεντέλης και την Ένωση Γονέων Πεντέλης.

Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Στόχος της δράσης αυτής είναι να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ευαισθητοποίηση των νέων παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος. Παράλληλα να τα εκπαιδεύσει στη διαδικασία της φύτευσης και να τους μεταφέρει την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αφίσα μαθητικής αναδάσωσηςΟδηγίες πρόσβασης

Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Λεωφορείο θα αναχωρήσει από το δημαρχείο Αμαρουσίου στις 9:15 π.μ. (Δημ. Μόσχα & Βασ. Σοφίας).

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 210 6131461.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet