Μελωδική βραδιά στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού με την… μπαγκέτα του ΣΒΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Μελωδική βραδιά στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού με την… μπαγκέτα του ΣΒΑΠ

Μια νοσταλγική βραδιά, γεμάτη μελωδίες και υπέροχες φωνές, παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 14 Μαΐου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, στο Παλαιό Ψυχικό. Υπέροχα μουσικά κομμάτια από Μότσαρντ, Μπετόβεν, Βιβάλντι, Λιστ και Ντε Φάλλα, μέχρι Χατζηδάκι, Γιαννίδη και Σουγιούλ, πλημμύρισαν τον χώρο.

Σολίστ πιάνου και τραγουδιού από τους Δήμους Μεταμόρφωσης, Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, από τον Δήμο Μεταμόρφωσης συμμετείχαν η σολίστ Ρούλα Κουβαρά και η σοπράνο Μαρία Κονταξάκη, από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού η σολίστ Μιμή Ρουφογάλη και από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού η σολίστ Τζούλη Κάραλη και στο τραγούδι η Δέσποινα Μανέα.

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων με τον ΟΚΑΠΑ και τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Συναντήσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο ΣΒΑΠ σε συνεργασία με τους Δήμους μέλη του.

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό και εξήραν την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και ΣΒΑΠ και τη σημαντική προσπάθεια του Συνδέσμου, ο δήμαρχος του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης και ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιώργος Κουράσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet