Video

Με… βαριές κουβέντες πάει στο γραφείο του Π. Σκουρλέτη ο Γ. Πατούλης – VIDEO

Λίγες ώρες πριν διαβεί την πόρτα του υπουργείου Εσωτερικών και συναντηθεί με τον κ. Πάνο Σκουρλέτη, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος εξαπέλυσε σφοδρότατη προσωπική επίθεση, με βαρείς χαρακτηρισμούς, κατά του υπουργού.

Μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη των θέμα των συμβασιούχων, ο κ. Γιώργος Πατούλης είπε ότι στους εννιά μήνες που βρίσκεται στο υπουργείο ο κ. Π. Σκουρλέτης έχει να επιδείξει «μηδενικό έργο», τον κατηγόρησε ότι εξαπάτησε «ανέντιμα» τους εργαζόμενους, αλλά και τους αιρετούς, στο θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για τους συμβασιούχους και πρόσθεσε με νόημα ότι «θα τα πουν την Πέμπτη στο υπουργείο» (σ.σ.: η συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει στις 22 Ιουνίου). 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ είπε ότι «ο υπουργάρας του τίποτα θέλει να τα ελέγχει όλα», χαρακτηρίζοντας ειρωνικά τον κ. Σκουρλέτη ως «παντοδύναμο» και «πάνσοφο».

Πάντως, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, και παρουσία αρκετών συμβασιούχων του Δήμου, αποφάσισε ομόφωνα την επικαιροποίηση προηγούμενου ψηφίσματός του για τη συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων. Ο δε δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ είπε, αναφερόμενος στον υπουργό, «να κόψει το κεφάλι του στο υπουργικό συμβούλιο και να πείσει και τον πρωθυπουργό» ότι εννοούσε αυτά που έλεγε, προσθέτοντας πως για τον ίδιο ο αγώνας θα τελειώσει όταν μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet