Με κέφι και ενωτικά μηνύματα ο χορός της Ένωσης Δημάρχων Αττικής
Αυτοδιοίκηση

Με κέφι και ενωτικά μηνύματα ο χορός της Ένωσης Δημάρχων Αττικής

Σ’ ένα όμορφο και εορταστικό περιβάλλον, οι δήμαρχοι της Αττικής έκαναν τον ετήσιο χορό τους, με κέφι και ενωτικά μηνύματα.

Η πολυπληθής παρουσία διατελούντων και διατελεσάντων δημάρχων, το εξαιρετικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα και το ευχάριστο κλίμα που υπάρχει στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια, διαχρονικά, ήταν οι κύριοι παράγοντες, που συνετέλεσαν στην απόλυτη επιτυχία της φετινής εκδήλωσης, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ο χορός έγινε στο ιστορικό κέντρο «Το Περιβόλι του Ουρανού». Μια επιλογή του Δ.Σ. της Ένωσης που αποδείχθηκε εξαιρετικά εύστοχη. Τον χορό της Ένωσης, που συνδιοργάνωσε με την ΠΕΔΑ, τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι των κομμάτων Ντόρα Μπακογιάννη (που είναι και επίτιμο μέλος της Ένωσης) για τη Ν.Δ., η κ. Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής για τον ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Εύα Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής για το Κίνημα Αλλαγής, που απηύθυναν και σύντομο χαιρετισμό.

Τις ευχές τους και τις ευχαριστίες τους στους παριστάμενους συναδέλφους δημάρχους και τους οικείους τους απηύθυναν και οι κ.κ. Γ. Ιωακειμίδης, πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Παύλος Καμάρας, πρόεδρος της ΕΝΔΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet