Με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο ο Γιάννης Ρωμανός
Αυτοδιοίκηση

Με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο ο Γιάννης Ρωμανός

Με την παράταξη Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο του δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου, συντάσσεται ο Γιάννης Ρωμανός, ελεγκτής ΕΦΚΑ.

Ο ίδιος λέει για την απόφασή του:

«Σε αυτόν τον αγώνα συνεχούς διεκδίκησης για μια ευημερούσα πόλη, δηλώνω παρών και έτοιμος να προσφέρω, με τη γνώση και την εμπειρία μου, πάνω στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όλη μου τη ζωή ζω στο Γαλάτσι και αναζητώ τους τρόπους, αλλά και αγωνίζομαι, για μια πράσινη, καθαρή, σύγχρονη πόλη, που δεν επιβαρύνει, με τη λειτουργία της, τους πολίτες. Με όραμα, εντιμότητα και αποφασιστικότητα, ευελπιστώ να κάνουμε το Γαλάτσι μας ένα ακόμα καλύτερο τόπο, για εμάς και τα παιδιά μας.  

»Συντάσσομαι με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, γιατί εργάστηκε, διεκδίκησε και πέτυχε πολλά για το Γαλάτσι. Για το Γαλάτσι μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα συνεχίσει τον ίδιο αγώνα  και την επόμενη θητεία, με τον ίδιο δυναμισμό, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα χωρίς λύση.

Ποιος είναι ο Γιάννης Ρωμανός

Ο Γιάννης Ρωμανός γεννήθηκε στο Γαλάτσι το 1965 από γονείς Αρκάδες. Είναι παντρεμένος με τη Σούλα Σιόλα και ζουν με την κόρη τους, στο Γαλάτσι.

Το 1983 εισήχθη στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ και δραστηριοποιήθηκε έντονα στο φοιτητικό κίνημα, στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, με πολύχρονη κομματική δραστηριότητα.

Από το 1990 και για 5 τετραετίες κέρδισε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Γαλάτσι. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε με συνέπεια και εντιμότητα να προσφέρει στην πόλη μέσα από τις θέσεις ευθύνης του αντιδημάρχου Οικονομικών, του αντιδημάρχου Καθαριότητας, του αντιπροέδρου της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης, του μέλους του Πνευματικού Κέντρου, του προέδρου του ΣΤ’ Παιδικού Σταθμού, αλλά και με τη συμμετοχή του σε σχολικές και άλλες επιτροπές.            

Εργάζεται ως ελεγκτής στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet