Με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο συνεχίζει η Αγγελική Ζήκου
Αυτοδιοίκηση

Με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο συνεχίζει η Αγγελική Ζήκου

Συνεχίζει τη συμπόρευσή της με τον συνδυασμό του δημάρχου Γαλατσίου, Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο, η αντιδήμαρχος ΚΕΠ και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αγγελική Ζήκου.

Στη σχετική δήλωσή της, η κ. Ζήκου αναφέρει:

Ο Δήμος Γαλατσίου, εκσυγχρονίζεται, εισάγει νέες ψηφιακές τεχνολογίες και δημιουργεί προϋποθέσεις ώστε ο πολίτης να έχει ανά πάσα ώρα και στιγμή σωστή πληροφόρηση και άμεση χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου. Έναν Δήμο σύγχρονο, αλλά με κοινωνικό πρόσημο.

Νέα χρηστική ιστοσελίδα, με δυνατότητα άμεσων συναλλαγών από τους πολίτες, ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων εντός των υπηρεσιών του Δήμου, διαλειτουργικότητα μεταξύ των νομικών προσώπων του Δήμου κ.ά., είναι μερικές από τις πιο πρόσφατες προσαρμογές του Δήμου μας στην νέα ψηφιακή εποχή. Συνεχίζουμε για έναν «έξυπνο» Δήμο (smart city), με αυτοματισμούς και υπηρεσίες προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων.

Συμπορεύομαι και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι «Δήμαρχος 24ώρες». Είναι ένας έμπιστος άνθρωπος, που ο λόγος του συνάδει με τις πράξεις του και παρ’ όλη την ιδιότητά του δεν έγινε απρόσιτος, δεν άλλαξε. Παρέμεινε ο ίδιος, με την πόρτα πάντα ανοιχτή για όλους. Πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ποια είναι η Αγγελική Ζήκου

Η Αγγελική- Μαρία Ζήκου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως ψυχολόγος στο Γαλάτσι.

Μιλά αγγλικά και γαλλικά, είναι κάτοχος ECDL και παρακολουθεί συνεχώς προγράμματα κατάρτισης και εξειδικευμένα επιστημονικά σεμινάρια στο αντικείμενο της ψυχολογίας.

Η έννοια του «εθελοντισμού» είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της καθώς:

  • Είναι ανάδοχος ενός οκτάχρονου αγοριού από τη Σιέρα Λεόνε-Κάμπια μέσω της action aid.
  • Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στη τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 197 του υπουργείου Υγείας (2009 – 2010).
  • Παρείχε δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου.

Το 2014 έβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο Γαλάτσι και εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Γιώργου Μαρκόπουλου. Το χρονικό διάστημα 2016-2017 διετέλεσε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, ενώ από τον Οκτώβριο του 2018 έως και σήμερα εκτελεί χρέη αντιδημάρχου ΚΕΠ και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet