Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και με συμμετοχή 22 δήμων ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου
Αυτοδιοίκηση

Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και με συμμετοχή 22 δήμων ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου

Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ, τη συμμετοχή 22 δήμων και χιλιάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Κυριακή 20 Μαΐου 2018 ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου της δράσης του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο κάθε αγώνας δρόμου περιελάβανε διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και δυναμικό βάδην 5χ λμ. Ο Κάθε Δήμος είχε σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Η δράση εκτός από το μήνυμα της άθλησης και της υγείας είχε και κοινωνικό σκοπό. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες κατέβαλε το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ και το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, «η δράση “Όλοι Μαζί Μπορούμε” έχει πετύχει έναν διπλό στόχο. Από τη μία οι συμμετέχοντες φροντίζουν για την υγεία τους μέσα από την άθληση και το τρέξιμο και από την άλλη βοηθούν τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη».

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους από τους 22 δήμους που συμμετείχαν και το ΣΚΑΪ για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα. Όλοι Μαζί συμβάλουμε στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» τόνισε ο κ. Γ. Πατούλης.

Οι Δήμοι που συμμετείχαν

Στη δράση συμμετείχαν οι Δήμοι: Αθηναίων, Αμαρουσίου, Αλίμου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Ηρακλείου Αττικής, Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας, Ύδρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet