«Ναι» της ΚΕΔΕ στην ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα
Αυτοδιοίκηση

«Ναι» της ΚΕΔΕ στην ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να προχωρήσει το πρόγραμμα της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας και να επιτευχθεί ο στόχος των 2.000 μετακινήσεων υπαλλήλων σε δήμους και φορείς της Αυτοδιοίκησης που έχουν διαπιστωμένες ελλείψεις, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, όπου συζητήθηκε το θέμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε η ΚΕΔΕ, ο κ. Κ. Ασκούνης σημείωσε ότι οι 980 εργαζόμενοι που έλαβαν μέρος στην πρώτη φάση του προγράμματος έχουν ήδη ενταχθεί στο δυναμικό των φορέων υποδοχής, έχουν αναλάβει καθήκοντα, έχουν πληρωθεί, ενώ έχουν καμφθεί και οι αντιδράσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αφού έχει εμπράκτως διαπιστώσει ότι οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν δεν κινδυνεύουν να τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογράμμισε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την ανάγκη να τρέξει το πρόγραμμα και να επιτευχθεί ο στόχος μετακίνησης άλλων 2.000 εργαζομένων και κάλεσε τους αιρετούς να συμβάλλουν στην υλοποίηση του στόχου, διότι το κέρδος θα είναι πολλαπλό για τους ίδιους τους δήμους, την επαρκή στελέχωσή τους και την ομαλή λειτουργία τους, αλλά και για τους εργαζόμενους, οι οποίοι θα είναι διασφαλισμένοι καθώς ούτε θα αξιολογηθούν, ούτε φυσικά θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet