Ξεκίνησε η δράση της παράταξης Γαλάτσι Ζούμε Εδώ «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές»
Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησε η δράση της παράταξης Γαλάτσι Ζούμε Εδώ «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές»

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Γαλατσιωτών στην πρώτη εξόρμηση του συνδυασμού Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ και του υποψηφίου δημάρχου Γαλατσίου Κώστα Ζώμπου στους δρόμους της πόλης.

Στελέχη του συνδυασμού Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ βρέθηκαν στα Περιβόλια και συνομίλησαν με κατοίκους που βρέθηκαν στη λαϊκή της γειτονιάς. Ο κ. Κώστας Ζώμπος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έδωσαν το «παρών» μπήκαν σε καφενεία, καφετέριες και καταστήματα και συζήτησαν με τους Γαλατσιώτες.

Στην πρώτη ουσιαστικά δράση μετά την παρουσίαση του συνδυασμού Γαλάτσι Ζούμε Εδώ ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ακούσει τις ιδέες, το όραμα, αλλά και τα παράπονα των κατοίκων του Γαλατσίου και να τους μεταφέρει το μήνυμα ότι «οι ίδιοι είναι οι πρωταγωνιστές στη διαμόρφωση της πόλης».

Με χαμόγελο και ευγένεια όλοι οι κάτοικοι της περιοχής «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία και συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο που τους μοιράστηκε ώστε να καταθέσουν οι ίδιοι τις προτάσεις τους. Όπως ενημερώνει ο συνδυασμός, τα στοιχεία ήδη επεξεργάζονται και θα ληφθούν υπόψιν μαζί με τις απαντήσεις που θα δώσουν Γαλατσιώτες από άλλες περιοχές στο πλαίσιο της δράσης «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές».

Ο συνδυασμός επισημαίνει σχετικά: «Η επικοινωνία με κάθε τρόπο, όπως έχει πει και ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος, ξεκίνησε τώρα και δεν πρόκειται να σταματήσει μετά τις εκλογές, αφού σκοπός του συνδυασμού Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ είναι σε τακτά, προγραμματισμένα διαστήματα να έρχεται σε επαφή με τους πολίτες και να καταγράφει τις ανάγκες και τα θέλω τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet