Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Βριλησσίων
Αυτοδιοίκηση

Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Βριλησσίων

Το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου Βριλησσίων σύντομα ανοίγει τις πύλες του και φέτος στο Δημοτικό Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Με έμφαση στο θέατρο -πρόγραμμα που εκτείνεται από το κλασικό έως το σύγχρονο ρεπερτόριο, χωρίς να παραβλέπονται και οι μικροί φίλοι του Φεστιβάλ- ο χαρακτήρας του φετινού Φεστιβάλ, επεκτείνεται και στους χώρους της μουσικής και του χορού, με πρωτότυπες παραγωγές, με σημαντικούς εκπροσώπους της εγχώριας δημιουργίας.

Παράλληλα με τους τρόπους (ηλεκτρονική κ.λπ.) και τα σημεία προπώλησης που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ:

  • Στα γραφεία του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ), στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», Μπακογιάννη & Πλαταιών, τηλ. 210 6095171 & 210 6095505, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 15:00.
  • Στο ταμείο του Θεάτρου «Αλίκη Βουγιουκλάκη» (τις ημέρες των παραστάσεων θα είναι ανοιχτό για πώληση εισιτηρίων από τις 19:00).

Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» εξυπηρετείται από τη γραμμή 447 του ΟΑΣΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet