Οι αστυνομικοί υπάλληλοι Β/Α Αττικής «σπάνε ρεκόρ» και στην αιμοδοσία
Αυτοδιοίκηση

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι Β/Α Αττικής «σπάνε ρεκόρ» και στην αιμοδοσία

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 9η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

«Η αυξημένη συμμετοχή και η θερμή ανταπόκριση των συναδέλφων μας οδήγησε στην προσέλευση 167 εθελοντών αιμοδοτών, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 161 φιαλών αίματος, που θα διατεθούν στα μέλη μας και στις οικογένειές τους, εφόσον το έχουν ανάγκη» αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Το προεδρείο της τελευταίας ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που, για άλλη μια φορά, στήριξαν την ομαδική εθελοντική αιμοδοσία και καλεί ταυτόχρονα όσα μέλη και φίλους δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στον συνάνθρωπό τους.

Η Ένωση ενημερώνει ότι στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» (Γ’ Περιφερειακό Κέντρο Αιμοδοσίας – οδός Λ. Μεσογείων 154 – τηλ. 210 7778859) έχει ανοιχτεί καρτέλα με την επωνυμία «Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής», η οποία είναι ενεργή καθημερινά (καθημερινά 08:30π.μ.- 06:00μ.μ. & Σ//Κ και αργίες 08:30π.μ. – 02:00μ.μ.) και όποιος/α επιθυμεί μπορεί να μεταβεί και να γίνει εθελοντής αιμοδότης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet