Οι δημότες «ανέκριναν» τη Μαριέττα Γιαννάκου στον Δήμο Διονύσου
Αυτοδιοίκηση

Οι δημότες «ανέκριναν» τη Μαριέττα Γιαννάκου στον Δήμο Διονύσου

Στο πνευματικό κέντρο του δημοτικού διαμερίσματος Δροσιάς, του Δήμου Διονύσου, με ένα ακροατήριο που ήθελε να ενισχύσει τις γνώσεις του και να ενημερωθεί για τις τρέχουσες εξελίξεις, η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις, στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλία του δημοτικού διαμερίσματος «Οι δημότες ανακρίνουν».

Το Θέμα των Σκοπίων, οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οικονομία της χώρας, οι σχέσεις με τη Τουρκία, η παιδεία, ήταν μόνο μερικές από τις θεματικές ενότητες πάνω στις οποίες οι δημότες «ανέκριναν» τη κα Γιαννάκου.

Στην «ανάκριση» συμμετείχαν, μεταξύ των άλλων, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και υπουργός, Σπύρος Ταλιαδούρος, ο πρέσβης επί τιμή κ. Γεννηματάς, ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς και πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Έφη  Κούτση, ο πρώην  δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, ο πρώην αντιδήμαρχος, Νικόλαος Πέππας, η γυμνασιάρχης του Γυμνασίου Δροσιάς κ. Πολίτη και οι Αθανάσιος Μανούρης, Αναστάσιος Αγγέλικας και Αναστάσιος Καρασαρλής.

Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος της κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διανύσου, Χρήστος Ποτίδης.

Επιμέλεια: Κώστας Μαντάς

Έρευνα: Καίτη Λεκάκου

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet