Οι πυρακτωμένοι «γίγαντες» της Λεωφόρου Κηφισιάς» – Ποια κτήρια «λιώνουν» από τον καύσωνα! (Βίντεο)
Αυτοδιοίκηση

Οι πυρακτωμένοι «γίγαντες» της Λεωφόρου Κηφισιάς» – Ποια κτήρια «λιώνουν» από τον καύσωνα! (Βίντεο)

Την ώρα που ο υδράργυρος όλο και ανεβαίνει και ο καύσωνας πλήττει όλη τη χώρα, η ομάδα UpDrones δημιούργησε ένα βίντεο με τη «συμπεριφορά» των γυάλινα κτηρίων της Λεωφόρου Κηφισιάς σε τόσο υψηλές θερμοκρασίας.

Στο βίντεο απεικονίζονται με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων καταγραφής οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσουν τα κτήρια.

Όπως αναφέρει η UpDrones στο κανάλι της στο YouTube, «την καλύτερη συμπεριφορά επέδειξαν το μέγαρο του ΟΤΕ, όπου η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε στο θερμικό αποτύπωμα τους 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά και το MALL όπου, παρά τη γυάλινη οροφή του, και σε αυτό η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου». 

«Καίγεται το οδόστρωμα»

Κλασικά το οδόστρωμα για άλλη μια φορά μας έδωσε υψηλές θερμοκρασίες περίπου 60 βαθμών Κελσίου, καθώς και οι μονάδες κλιματισμού στης ταράτσες, όπου οι θερμοκρασία έφτασε τους 70 βαθμούς Κελσίου. 

Το πιο «καυτό» κτήριο – ξεπέρασε η θερμοκρασία του τους 75 βαθμούς Κελσίου!

Το «Atrina», το τρίτο ψηλότερο κτήριο στην Ελλάδα, «ενώ από τη βορεινή πλευρά του μας έδωσε θερμοκρασίες περίπου 35 βαθμών Κελσίου, όταν κατευθυνθήκαμε στην νότια πλευρά του η θερμοκρασία έφτασε και ξεπέρασε τους 75 βαθμούς Κελσίου, μετατρέποντάς το σε μια “γιγάντια θερμάστρα”», αναφέρει η ομάδα UpDrones.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet