ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ασφαλιστικό «κομμένο και ραμμένο» στις επιταγές ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΣΕΒ
ΟΤΑ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ασφαλιστικό «κομμένο και ραμμένο» στις επιταγές ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΣΕΒ

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. φέρνει τις επόμενες μέρες προς ψήφιση στη Βουλή νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο «κομμένο και ραμμένο στις επιταγές του ΔΝΤ της Ε.Ε. και του ΣΕΒ» σημειώνει σε ανακοίνωσή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τοπική Επιτροπή Ν. Ιωνίας – Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας – Μεταμόρφωσης.

Όπως σημειώνει, το ν/σ «επιταχύνει την προώθηση της αντιασφαλιστικής τομής της ισοπέδωσης συντάξεων και δικαιωμάτων του “νόμου Κατρούγκαλου” και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων της τελευταίας 20ετίας, προετοιμάζοντας παράλληλα το έδαφος για τα επόμενα χτυπήματα».

Το αντισφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης αποτελεί «ένα ακόμη δώρο της κυβέρνησης της Ν.Δ. στις ιδιωτικές ασφαλιστικές επιχειρήσεις και την εργοδοσία, καταργώντας το χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με κάλεσμα σε αντίσταση και κινητοποιήσεις:

«Μπορούμε να νικήσουμε! Τον δρόμο μας το δείχνει η Γαλλία, με τις νικηφόρες πολύμηνες απεργιακές κινητοποιήσεις, που αναγκάζουν τον Μακρόν σε συνεχή υποχώρηση.

»Στηρίζουμε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις διάφορων κλάδων στις 13/2 και επιδιώκουμε την επέκταση και συντονισμό σε όλους τους κλάδους.

»Δίνουμε τη μάχη για μαζική και μαχητική συμμετοχή στη γενική απεργία της 18/2. Απεργιακή συνέχεια και κλιμάκωση, για την ανατροπή της επίθεσης κεφαλαίου, επιχειρηματιών, κυβερνήσεων και Ε.Ε. στον κόσμο της εργασίας. Αγώνας για ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης, Ε.Ε., κεφαλαίου, του γύψου της “μεταμνημονιακής επιτροπείας” που στηρίζει το σύνολο των αστικών πολιτικών δυνάμεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet