Από 17 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για τις επιδοτήσεις τροφείων
ΟΤΑ

Από 17 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για τις επιδοτήσεις τροφείων

Ξεκινά από σήμερα 17/7 και διαρκέσει έως τις 5 Αυγούστου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για το φετινό πρόγραμμα επιδότησης τροφείων στους παιδικούς σταθμούς (δημοτικούς και ιδιωτικούς).

Οι φετινές αιτήσεις θα γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή για τις αιτήσεις γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν τον φορέα/δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα αντίστοιχα γραφεία της ΕΕΤΑΑ (Αθήνα: 213 1320600 & 210 5214600, Λάρισα 2410 579620, Θεσσαλονίκη 2310 544714) και στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet