Από 7:30 έως 15:30 το ωράριο λειτουργίας στα ΚΕΠ Δευτέρα-Παρασκευή
ΟΤΑ

Από 7:30 έως 15:30 το ωράριο λειτουργίας στα ΚΕΠ Δευτέρα-Παρασκευή

Οι Δήμοι όλης της χώρα ενημερώνουν ότι από τις 23 Νοεμβρίου 2020 το ωράριο λειτουργίας για τα ΚΕΠ διαμορφώνεται από 7:30 έως 15:30, Δευτέρα-Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις τους και ο συνωστισμός, και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματά τους.

Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πύλης gov.gr, όπου με ένα κλικ στην επιλογή «θυρίδες» μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δικής τους ψηφιακή θυρίδα, ένα είδος «ψηφιακού γραμματοκιβωτίου», όπου θα λαμβάνουν όποιο πιστοποιητικό έχουν, αναφέρει κατωτέρω η ανακοίνωση.

Τέλος, οι πολίτες έχουν και τη δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω βιντεοκλήσης, για όσους Δήμους έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα myKEPlive του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με τους κωδικούς taxisnet.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet