Δημιουργήθηκε Παναττική Επιτροπή Συμβασιούχων (Covid)
ΟΤΑ

Δημιουργήθηκε Παναττική Επιτροπή Συμβασιούχων (Covid)

Στη δημιουργία της Παναττικής Επιτροπής Συμβασιούχων (covid) προχώρησαν εργαζόμενοι από διαφόρους Δήμους της Αττικής τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια της σύσκεψης με τους συμβασιούχους των Δήμων και της Περιφέρειας.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αναφέρει σχετικά: «Εργαζόμενοι από διαφόρους Δήμους της Αττικής προχώρησαν στην δημιουργία της Παναττικής Επιτροπής Συμβασιούχων (covid), προκειμένου ενιαία μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους να δώσουμε τη μάχη για το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι συνάδελφοι μετέφεραν πλούσια πείρα από τους χώρους δουλειάς. Κατάγγειλαν την κυβέρνηση, τους δημάρχους και το περιφερειάρχη για την πολιτική που ακολουθούν, από τη μία τους τάζουν “ότι στηρίζουν τον αγώνα τους” και από την άλλη αναζητούν γνωμοδοτήσεις που βάζουν ταφόπλακα στις διεκδικήσεις τους.

Πρώτη απόφαση που πήρε η επιτροπή είναι η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στη μεγάλη συγκέντρωση των Εργατικών Κέντρων Ομοσπονδιών και Συνδικάτων το Σάββατο στις 26 Φεβρουαρίου, στις 12.

Παράλληλα τα μέλη της επιτροπής μαζί με τα κατά τόπους σωματεία θα αναλάβουν πρωτοβουλία ενημέρωσης σε κάθε Δήμο με σκοπό το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου να προχωρήσουμε σε μαζική κινητοποίηση στο υπουργείο Εσωτερικών για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet