ΟΤΑ

Ερώτημα προς τις διοικήσεις Δήμων των Βορείων Προαστίων καταθέτουν επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Ερώτημα προς τις διοικήσεις Δήμων των Βορείων Προαστίων καταθέτουν επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τις εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση που που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και ταλαιπωρία σε χιλιάδες νοικοκυριά, όπως ενημερώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξη Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.  

Συγκεκριμένα οι Α. Μουστόγιαννης από τον Δήμο Αγιάς Παρασκευής, Γ. Πισιμίσης από τον Δήμο Βριλησσίων, Λ. Κοντουλάκος από τον Δήμο Πεντέλης και Μ. Κρανίδης από τον Δήμο Χαλανδρίου, ρωτούν για τις ενέργειες των Δήμων τους σε σχέση με έγγραφο που τους απέστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ ήδη από τις 15 Ιανουαρίου και ζητούσε τη συνδρομή τους για το κλάδεμα δέντρων που γειτνιάζουν με καλώδια του δικτύου διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Όπως αναφέρει το έγγραφο, η συνδρομή και η γνωστοποίηση των επικίνδυνων σημείων από την πλευρά των Δήμων είναι πολύ σημαντική προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κλαδέματος, οι οποίες θα προστατεύσουν το δίκτυο σε ενδεχόμενο κακοκαιρίας και χιονοπτώσεων.

«Πάντως ενδεχόμενη παράλειψη απάντησης ή κάποιας άλλης ενέργειας από τους Δήμους στο έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ θα επιβαρύνει πολύ τη θέση των διοικήσεων και θα δημιουργήσει μείζον πολιτικό ζήτημα στους τοπικούς άρχοντες» σημειώνει η ο κ. Μουστόγιαννης στην ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet