ΚΕΔΕ και «My Market» στηρίζουν τα κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα
ΟΤΑ

ΚΕΔΕ και «My Market» στηρίζουν τα κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου, παραβρέθηκε την Πέμπτη 8/5 στο Μοσχάτο, για την παράδοση μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον όμιλο καταστημάτων «My Market».

Υπενθυμίζεται ότι ΚΕΔΕ και My Market, στο πλαίσιο της «συμμαχίας ευθύνης και αλληλεγγύης», στηρίζουν έμπρακτα τις κοινωνικές δομές και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» των Δήμων όλης της χώρας.

Ειδικότερα, παρουσία του δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου «My Market», Δήμητρα Δασκαλάκη, παρέδωσε 10 χιλιάδες τεμάχια από είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για να καλυφθούν οι ανάγκες των κοινωνικών παντοπωλείων του Δήμου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κατά την παράδοση του υλικού, δήλωσε:

«Η ΚΕΔΕ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία της με την εταιρεία “My Market” και στέκεται δίπλα στις ανάγκες των πολιτών όλων των Δήμων της Ελλάδος. Κανείς δεν θα μείνει μόνος του ούτε στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, ούτε σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί. Η ΚΕΔΕ στηρίζει το έργο των Δήμων και ευχαριστεί τα “My Market” για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου τόνισε:

«Με χαρά υποδεχόμαστε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρει. Ευχαριστούμε και την εταιρεία “My Market” που συμβάλλει στο έργο της ΚΕΔΕ για να μην αισθάνεται κανείς συνάνθρωπός μας μόνος του».

«Τα “My Market” συνεχίζουν τη συνεργασία τους με την ΚΕΔΕ και τον πρόεδρό της κ. Παπαστεργίου, ώστε και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να είμαστε δίπλα στους πολίτες που μας χρειάζονται. Άλλωστε οι πολίτες στηρίζουν την εταιρεία σε όλη την Ελλάδα» σχολίασε, τέλος, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου »My Market».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet