Προσφορά My Market στον Δήμο Ωραιοκάστρου… διά μέσου της ΚΕΔΕ
Θεσμικοί Φορείς

Προσφορά My Market στον Δήμο Ωραιοκάστρου… διά μέσου της ΚΕΔΕ

Η εταιρεία My Market, ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών λόγω της υγειονομικής κρίσης, έχει προσφέρει τρόφιμα και άλλα προϊόντα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 120.000 ευρώ και συνεχίζει να στηρίζει τους Δήμους όλης της Ελλάδας.

Τη Δευτέρα 18/5 η εταιρεία προσέφερε στον Δήμο Ωραιοκάστρου μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του, οι οποίες στην παρούσα δύσκολη συγκυρία έχουν διευρυνθεί, ώστε κανένας ευάλωτος πολίτης να μη μείνει χωρίς βοήθεια. Στον Δήμο Ωραιοκάστρου πάνω από 200 οικογένειες εξυπηρετούνται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στην παράδοση του υλικού παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΚΕΔΕ ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Καραγιάννης, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας My Market, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο γενικός διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας δήλωσε ότι «η ΚΕΔΕ νιώθει δικαιωμένη από την προσπάθεια που έγινε όλους αυτούς τους μήνες μέσα από τη συνεργασία με μεγάλες εταιρείες στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» και πρόσθεσε: «Στηρίξαμε κοινωνικά παντοπωλεία, στηρίξαμε ευπαθείς ομάδες, στηρίξαμε συμπολίτες μας που βρέθηκαν μέσα στην κρίση της πανδημίας. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί μεθοδικά και πάντα για το καλό των τοπικών κοινωνιών».

Από την πλευρά του ο περιφερειακός διευθυντής της My Market επεσήμανε ότι η εταιρεία ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα που της απηύθυνε η ΚΕΔΕ για την υποστήριξη πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. «Η εταιρεία μας είναι πανελλαδικής εμβέλειας, έχει χιλιάδες εργαζομένους και θεωρεί χρέος της να είναι παρούσα σε τέτοιου είδους καλέσματα», σημείωσε ο κ. Ιωαννίδης.

Τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον όμιλο καταστημάτων My Market, αλλά και προς την ΚΕΔΕ, απηύθυνε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής
Τσακίρης. «Όταν γίνεται αντιληπτό ότι οι μεγάλες εταιρείες οφείλουν να βάλουν πλάτη για να ξεπεράσουμε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα, τότε τους αξίζουν τα εύσημα. Ευχαριστώ θερμά και την ΚΕΔΕ, η οποία συντονίζει όλη αυτήν την προσπάθεια προς μια κατεύθυνση να εξέλθουμε από την κρίση και να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα, την οποία τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet