Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλοι οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών στη στάση εργασίας στις 13/10
ΟΤΑ

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλοι οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών στη στάση εργασίας στις 13/10

Στη στάση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, από τις 11:30 έως το τέλος ωραρίου, και στη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, καλεί του εργαζομένους των παιδικών σταθμών το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Η συγκέντρωση θα γίνει έξω από τον χώρο συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης (Σολωμού 60- Αθήνα), την ώρα που θα γίνει η συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης «Διεύρυνση-επέκταση ωραρίου λειτουργίας των παιδικών σταθμών».

Μεταξύ άλλων το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αναφέρει:

«Ξεκαθαρίζουμε προς την κυβέρνηση και τους δημάρχους ότι: Κάθε απόπειρα να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους εις βάρος των ίδιων των βρεφών και παιδιών μας, αλλά και εις βάρος των εργασιακών δικαιωμάτων του παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού, με ακόμα χειρότερες αναλογίες παιδιών – παιδαγωγών σε κάθε παιδικό τμήμα, ή ακόμα και διεύρυνση των ωρών εργασίας, θα βρει όλον τον κλάδο απέναντι της.

Άραγε ποια σύγχρονη ανάγκη υπηρετεί η κυβέρνηση με την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας όταν η παιδαγωγική δίνει σταθερά την θέση της στα παιδοφυλακτίρια;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet