Ο Γ. Μανιάτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με τον Γ. Μαρκόπουλο
Αυτοδιοίκηση

Ο Γ. Μανιάτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με τον Γ. Μαρκόπουλο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με τον Γιώργο Μαρκόπουλο θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο υποψήφιος επισημαίνει τα εξής:

Το Γαλάτσι είναι ο τόπος που μεγάλωσα και έκανα τα πρώτα αυτοδιοίκητά μου βήματα πριν από περίπου 17 χρόνια.

Θα συμπορευθώ με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας δήμαρχος που δούλεψε ναι μεν αθόρυβα, αλλά ταυτόχρονα με σωστό προγραμματισμό και με αναμφισβήτητο θετικό αποτέλεσμα. Κατάφερε να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά του Δήμου και έφερε πλεόνασμα στα ταμεία. Καταλυτικό στοιχείο για την υποψηφιότητα μου, μαζί του, ήταν πως ενίσχυσε σημαντικά τις κοινωνικές δομές, με ποικίλες δράσεις, οι οποίες πρόσφεραν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες του Γαλατσίου.

Ένας από τους προσωπικούς μου στόχους και κοινός με τον δήμαρχο είναι η οριστική παραχώρηση και αποκλειστική χρήση του ΠΑΛΑΙ, στους κατοίκους του Γαλατσίου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, καθώς οι κινήσεις που έγιναν από τη δημοτική Αρχή έβαλαν γερά τα θεμέλια σε αυτή τη διεκδίκηση. Βρισκόμαστε βέβαια και στην ευχάριστη θέση να μπούμε πλέον σε διαδικασία υλοποίησης και του κομβικού έργου της κεντρικής πλατείας στη συμβολή Βεΐκου και Γαλατσίου. Έργο που ήταν χρόνιο αίτημα της κοινωνίας μας και λέμε μετά βεβαιότητας ότι αυτή η μεγαλόπνοη ιδέα, έχει μπει ήδη στον δρόμο της υλοποίησής της.  

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός, με πτυχίο άριστα και με κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανε­πιστημίου Πατρών. Διαθέτει, επίσης, δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Έχει διδάξει στην ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) και έχει συγγράψει πλήθος τεχνικών συγγραμμάτων. Σήμερα εργάζεται στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

Από το 2002 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου. Έχει διατελέσει πρόεδρος: του Δημοτικού Συμβουλίου (2007-2008), του Πνευματικού Κέντρου (2009), των Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ (2011), της 4ης Σχολικής Επιτροπής και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη διεκδίκηση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλα­τσίου (2007-2008). Το 2010 διετέλεσε αντιδήμαρχος Πρασίνου & Περιβάλλοντος, ενώ την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Πα­τρέων, για την προσφορά του στην Τοπική Αυτο­διοίκηση, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.

Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), μέλος του Δ.Σ. του Συνδέ­σμου Δήμων για την Προστασία του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) (2007-2010) και μέλος των διαπαραταξιακών επιτροπών: α) για το Περιβάλλον και β) για την απο­μάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από την πόλη του Γαλατσίου..

Γεννήθηκε στην Γαλάτσι και κατάγεται από τον Νομό Αρκαδίας. Μάλιστα έχει διατελέσει και πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου (2006-2008). Είναι παντρεμέ­νος με τη Βάσω Σταυράκη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στάθη και τη Νατάσσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet