Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση για τα 25 χρόνια της Παιδιατρικής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών
Αυτοδιοίκηση

Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση για τα 25 χρόνια της Παιδιατρικής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών

«Όταν υπάρχουν συνάνθρωποί μας και προσωπικότητες όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη τους σώζοντας ζωές τότε υπάρχει ελπίδα. Το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” αποτελεί ένα ενδεικτικό παράδειγμα προσφοράς, ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Αξίζει ιδιαίτερη τιμή και σεβασμός στην κ. Βαρδινογιάννη, η οποία υπήρξε η εμπνευστής της προσπάθειας και αποτέλεσε την “ψυχή” για την υλοποίησή της. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους όσους προσφέρουν ζωή στα παιδιά και ιδιαίτερα στα πάσχοντα από καρκίνο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος βρέθηκε χθες, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 25 χρόνων λειτουργίας της Παιδιατρικής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

Στη συνέχεια ο κ. Γ. Πατούλης συμπλήρωσε ότι μέσα από την 25ετή λειτουργία της η Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «ΕΛΠΙΔΑ» έχει προσφέρει σημαντικό έργο θεραπεύοντας παιδιά. «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Η προσφορά στον συνάνθρωπο δίνει ελπίδα ότι το μέλλον της χώρας μας θα είναι καλύτερο» τόνισε.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο επίσκοπος Θεσπιών και πρωτοσύγκελος  της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Συμεών,  ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο πρόεδρος των ΑΝΕ.Λ. και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο διοικητής της Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, βουλευτές, δήμαρχοι και προσωπικότητες του πολιτικού και δημόσιου βίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet