Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου
Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, διοργανώνεται από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου με τη συμμετοχή 20 Δήμων της Αττικής, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Γαλατσίου.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής που έχει κεντρικό τίτλο: «Έλα κι εσύ», η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Γαλατσίου, προσκαλεί τους πολίτες να θέσουν συμμετοχή στη δράση, μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimaziboroume.gr) ή της Viva.gr καταβάλλοντας το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ για τους ενήλικες. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου.

Η διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου επισημαίνει:

Με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί συμβάλλουμε σημαντικά στη μαζική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής, όπως ακριβώς προσφέρθηκαν και στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου που έγινε πέρυσι, σε δικαιούχους της Δομής μας που το έχουν ανάγκη.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υπάλληλοι της Δομής θα βρίσκονται δίπλα από τη γραμματεία εγγραφών στο ΠΑΛΑΙ και θα συγκεντρώνουν τρόφιμα είτε από τους συμμετέχοντες – που θα θελήσουν να προσφέρουν τρόφιμα πέραν της συμμετοχής τους – είτε από πολίτες, θεατές, συγγενείς και φίλους των συμμετεχόντων που θα παρακολουθούν τον αγώνα.

«Η συμμετοχή σου έχει διπλή αξία!» «Έλα κι εσύ».

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: 213 2055321 (από 9:00 έως 17:00).

Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet