Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη γεμίζει με χαρτοφάγους τα εκλογικά κέντρα
Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη γεμίζει με χαρτοφάγους τα εκλογικά κέντρα

Με χαρτοφάγους θα εξοπλίσει την πλειονότητα των εκλογικών του κέντρων ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, επεκτείνοντας το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού Περιφέρειας Αττικής – ΕΔΣΝΑ και στην «κάλπη».

Οι χορηγούμενοι κάδοι θα τοποθετηθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα εκλογικά κέντρα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενημερώνει ο Δήμος.

Ο δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει σχετικά:

«Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία με στόχο να μεταφέρουμε στους ψηφοφόρους το μήνυμα της ανακύκλωσης. Ο Δήμος μας συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα Καν’ το κι εσύ και αποφασίσαμε, λόγω των εκλογών, να ζητήσουμε από τον ΕΔΣΝΑ και άλλους κάδους προκειμένου να καλύψουμε τα περισσότερα εκλογικά κέντρα σε Νίκαια και Αγ. Ι. Ρέντη.

»Κανένα ψηφοδέλτιο δεν πηγαίνει χαμένο και αυτή η δράση μας έχει συμβολικό χαρακτήρα.

»Βεβαίως, τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι μεγάλα και οι προκλήσεις πολλές. Σε αυτή τη συστηματική και επίμονη προσπάθεια του Δήμου, για μια πόλη ανθρώπινη και βιώσιμη, είναι απαραίτητη η συμμετοχή των δημοτών. Με απλές πρακτικές, ανακυκλώνουμε, γιατί το καθαρό περιβάλλον είναι δικαίωμα και ταυτόχρονα υποχρέωση όλων μας. Ας κάνουμε αυτό που πρέπει, στο μέτρο των ευθυνών μας, για την πόλη που αγαπάμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet