Ο Οίκος Μακ-Μπεθ… ανοίγει τις πύλες του στη Μεταμόρφωση
Αυτοδιοίκηση

Ο Οίκος Μακ-Μπεθ… ανοίγει τις πύλες του στη Μεταμόρφωση

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι θεατρικές παραστάσεις «Αδαμαντία» του Παναγιώτη Μέντη, «Η ζωή είναι ωραία» του Τσέχωφ, «Δεν πληρώνομαι δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε τέσσερις Δήμους – μέλη του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Βριλήσσια, Λυκόβρυση – Πεύκη, Γαλάτσι, Κηφισιά), που παρακολούθησαν δωρεάν πλήθη δημοτών, σειρά έχει η θεατρική παράσταση «Οίκος Μακ-Μπεθ».

Στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21 ΟΤΑ) σε συνεργασία με τους 13 Δήμους – μέλη του, συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν που έχει ήδη ξεκινήσει από την περσινή χρονιά.

Η παράσταση «Οίκος Μακ-Μπεθ» του Παναγιώτη Μέντη, σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη, ανεβαίνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 στις 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης (Αγ. Βαρβάρας και Σολωμού, Μεταμόρφωση).

Ένα πολιτικό, ψυχολογικό θρίλερ για τη σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτική πραγματικότητα και την αναμενόμενη μετα-δημοκρατία. Σε ένα τοπίο άμεσου μέλλοντος, αλλά και σκοτεινού μεσαίωνα, η άνοδος στην εξουσία, η κατάκτηση του στέμματος ή η αρχηγία του κόμματος, έχει τους ίδιους κανόνες εδώ και αιώνες. Ο Παναγιώτης Μέντης, μετά την «Αδαμαντία», γράφει ξανά ένα έργο κατά παραγγελίαν για το Θέατρο Τέχνης, βασισμένο στον Μάκβεθ του Σαίξπηρ.

Συντελεστές της παράστασης:

  • Παίζουν οι ηθοποιοί: Ηρώ Κωστή, Γιάννα Μαλακατέ, Γιώργος Σταυριανός.
  • Μουσική: Kalliopi.
  • Κίνηση-Βοηθός σκηνοθέτη: Φαίδρα Σούτου.
  • Φωτισμοί & στίχοι τραγουδιών: Κωστής Καπελώνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet