Ο ΠΕΣΥΔΑΠ βραβεύει αυτούς που φροντίζουν για το περιβάλλον
Αυτοδιοίκηση

Ο ΠΕΣΥΔΑΠ βραβεύει αυτούς που φροντίζουν για το περιβάλλον

Ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) αναπτύσσει σταθερά οριζόντιες διαδημοτικές δράσεις στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος και ανάπτυξης για λογαριασμό των 18 Δήμων μελών του. Αρωγοί σε αυτές τις πρωτοβουλίες αποτελούν προσωπικότητες της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, της κοινωνίας των πολιτών.

Με την ευκαιρία της 5ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η Εκτελεστική Επιτροπή του ΠΕΣΥΔΑΠ αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει για την προσφορά τους κάποιους από τους ανθρώπους αυτούς, αναγνωρίζοντας δημόσια τη δράση τους. Για τον λόγο αυτό διοργανώνεται εκδήλωση απονομής βραβείων για τη συμβολή τους στην κοινή προσπάθεια προστασίας και ανάδειξης του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, στην έδρα του Συνδέσμου (δημαρχείο Κορυδαλλού).

Στην εκδήλωση θα λειτουργεί παράλληλα info-point, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτές με την ιδιότητα των εθελοντών.

Τέλος, θα κληρωθούν 5 ποδήλατα για την προώθηση της έννοιας της βιώσιμης  κινητικότητας, που αποτελεί έναν από τους πυλώνες των δράσεων του ΠΕΣΥΔΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΠΕΣΥΔΑΠ και την ανάρτηση για την εκδήλωση στο Facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet