Ο πρόεδρος της ΕΝΑ στην εκδήλωση ονοματοθεσίας του γηπέδου Μονοδρίου Κύμης
Αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος της ΕΝΑ στην εκδήλωση ονοματοθεσίας του γηπέδου Μονοδρίου Κύμης

Στην Κύμη βρέθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής, όπου παρευρέθηκε στην εκδήλωση ονοματοθεσίας του γηπέδου Μονοδρίου, που πήρε την ονομασία του αείμνηστου δημάρχου της περιοχής Δημήτρη Παπαναστασίου.

Η κόρη του δημάρχου Δημήτρη Παπαναστασίου, Μίνα Παπαναστασίου, πρ. πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλιου Στερεάς Ελλάδας και περιφερειακή σύμβουλος, είναι απο τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος και φίλη του προέδρου Νεκτάριου Καλαντζή.

«Ο πρόεδρος της ΕΝΑ δεν μπορούσε να απουσιάσει απο αυτή τη σημαντική στιγμή για τη Μίνα, στενή πολιτική φιλη του Κώστα Μπακογιάννη, στην οποία παρευρέθη σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Εύβοιας» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

Ο κ. Καλαντζής ευχήθηκε στον κ. Κώστα Μπακογιάννη καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά του για δήμαρχος Αθηναίων και ο κ. Μπακογιάννης, που είναι επίτιμο μέλος της ΕΝΑ, τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΝΑ, ότι θα σταθεί διπλα στον κ. Καλαντζή σε οποίες αποφάσεις πάρει για την αυτοδιοικητική του διαδρομή για την επόμενη τετραετία.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί δεν παρέλειψαν να βγάλουν και σέλφι, ενώ προηγουμένως είχαν βρεθεί και κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κύμη και συγκεκριμένα στο Kymi Palace.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet