Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην κοπή πίτας του Τμήματος Γεωλογίας ΕΚΠΑ
Αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην κοπή πίτας του Τμήματος Γεωλογίας ΕΚΠΑ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην κοινή εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018 του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος και του ΠΜΣ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων» του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου, όπως το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος, πραγματοποιήθηκε στοΝ χώρο του Μουσείου Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και διευθυντή ΠΜΣ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων», Ευθύμη Λέκκα, για την άψογη διοργάνωση και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Σε δηλώσεις του τόνισε: «Με την ευκαιρία της εκδήλωσης θέλω να συγχαρώ τον κ. Λέκκα, αλλά και όλο το δυναμικό του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος και του ΠΜΣ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων» του ΕΚΠΑ για την πολύ καλή ερευνητική δουλειά που κάνουν στον τομέα της διαχείρισης περιβαλλοντικών κρίσεων, αλλά και έκτακτων καταστροφών, όπως στην περίπτωση της Μάνδρας. Για να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους τραγικά φαινόμενα απαιτείται η σύνταξη εθνικού σχεδίου Πολιτικής Προστασίας προκειμένου η διαχείριση των κρίσεων να γίνεται με αποτελεσματικό και οργανωμένο τρόπο, προς όφελος των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet