Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Άνοιξης
Αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Άνοιξης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Άνοιξης παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ ευχαρίστησε τους εθελοντές του Συλλόγου για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στο έργο του ΣΠΑΠ, καθώς και την άριστη και αγαστή συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια και κατέληξε:

«Ο τομέας της Πολιτικής Προστασίας, της πρόληψης, της αποκατάστασης φυσικών καταστροφών, αλλά πολύ περισσότερο από όλα τα προηγούμενα, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν τους κυριότερους πυλώνες της εθελοντικής προσφοράς ως σήμερα. Η επιτυχία και η πρόοδος που έχουμε σημειώσει με τη βοήθεια των εθελοντών είναι αξιοσημείωτη, διότι με τις πολυετείς προσπάθειες που έχουμε καταβάλει δημιουργήσαμε ένα κεκτημένο ετών που οφείλουμε να το διαφυλάξουμε και να το αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο, διότι σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν. Θεωρώ τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό ότι το αίσθημα εθελοντισμού που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή μας αυξάνει και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που διοργανώνουμε πρωτοβουλίες με στόχο την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό. Όλη αυτή η συνεχής εθελοντική ανταπόκριση του κόσμου, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, ιδιαίτερα όταν δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, δασοπροστασίας και εθελοντισμού».

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, ο πρώην δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής της μειοψηφίας, Ιωάννης Καλαφατέλης, ο πρώην δήμαρχος Άνοιξης, Γιάννης Νικητόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Διονύσου Βασίλης Κοκμοτός και Παναγιώτης Τσούκας, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσου και αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ, Θανάσης Κρητικός, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσου Δημήτρης Κωστάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης, Χαράλαμπος Πιπέρης και η πρώην δημοτική σύμβουλος Σοφία Κατσίγιαννη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet