Ο ΣΠΑΠ στους 4ους Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»
Αθλητισμός

Ο ΣΠΑΠ στους 4ους Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στήριξε με διοίκηση, εθελοντές, εργαζομένους και οχήματα τη διοργάνωση των 4ων Αγώνων Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης 2017».

Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» διοργανώθηκαν για 4η φορά από τον Δήμο Αμαρουσίου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 προς τιμήν του Μαρουσιώτη Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Λούη.  Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιελάμβανε αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και παιδικό αγώνα 1 χλμ.

Με την ευκαιρία του αγώνα, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλ. Σιώμος, και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης

«Ο ΣΠΑΠ για άλλη μία φορά, εκτός από τις εθελοντικές δράσεις και τις δράσεις αντιπυρικής πρόληψης, άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας, συμμετέχει ενεργά και σε κοινωνικές ή αθλητικές δράσεις που διοργανώνονται στα όρια των Δήμων – μελών του, βοηθώντας σε όποιο τομέα είναι αναγκαίο ή του ζητηθεί.

»Όλοι εμείς, διοίκηση, εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να συμμετέχουμε σε ανάλογες δράσεις, διότι πιστεύουμε ότι οι καλύτερες συνθήκες ζωής που πασχίζουμε να δημιουργήσουμε προστατεύοντας το περιβάλλον, περνούν και μέσα από τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά μας προς τους συνανθρώπους μας.

»Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, στους συνεργάτες του και στους διοργανωτές για τον αγώνα δρόμου, και ένα ευχαριστώ για τους εθελοντές και εργαζομένους του Συνδέσμου, για την προσφορά και τον ζήλο που επιδεικνύουν σε κάθε δράση που διοργανώνουμε, συμμετέχουμε ή υποστηρίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet