Ο ΣΠΑΠ στον καθαρισμό του ρέματος Ακακίας στην Εκάλη
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ στον καθαρισμό του ρέματος Ακακίας στην Εκάλη

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης των Δήμων – μελών του, συμμετείχε στον εθελοντικό καθαρισμό του Ρέματος Ακακίας στην Εκάλη, που διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς.

Κατά τη διάρκεια της δράσης στην οποία συμμετείχε 15μελής Ομάδα Εθελοντών του ΣΠΑΠ με μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς, έγινε πολλή και ενδελεχής δουλειά καθαρισμού και αποψίλωσης ξερόχορτων σε όλη την περιοχή της Ρεματιάς Ακακίας, με τη συνεχή επίβλεψη του προέδρου του ΣΠΑΠ και γενικού γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμου και του αντιδημάρχου Κηφισιάς και μέλους του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ, Δημήτρη Λιανού.

Παρόντες στη δράση ήταν επίσης ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, Ανδρέας Μπενοβίας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος τόνισε ότι «Συμμετέχουμε σήμερα στον εθελοντικό καθαρισμό της Ρεματιάς Ακακίας, συνεχίζοντας να παρέχουμε όση βοήθεια μπορούμε στους Δήμους – μέλη μας.

»Ο σημερινός καθαρισμός εντάσσεται στον σχεδιασμό που πραγματοποιούν οι Δήμοι – μέλη μας, για αντιπυρική προστασία ενόψει του καλοκαιριού και υλοποιείται με μια σειρά από μέτρα που στοχεύουν στην πρόληψη και αποτροπή κάποιου δυσάρεστου συμβάντος πυρκαγιάς, τόσο κοντά στον αστικό ιστό.

»Ως ΣΠΑΠ θα συνεχίσουμε όλο το καλοκαίρι να συμμετέχουμε σε ανάλογες δράσεις των Δήμων – μελών μας, βοηθώντας στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του Πεντελικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet