Ο συνδυασμός «Γαλάτσι Ζούμε εδώ» συνομίλησε με τους Επτανήσιους και κατέγραψε τα παράπονά τους
Αυτοδιοίκηση

Ο συνδυασμός «Γαλάτσι Ζούμε εδώ» συνομίλησε με τους Επτανήσιους και κατέγραψε τα παράπονά τους

Ακόμα μία νέα πρωτοβουλία ξεκίνησε ο συνδυασμός «Γαλάτσι Ζούμε εδώ» προκειμένου να έρθει κοντά στους φορείς της πόλης και να καταγράψει τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Πολλά παράπονα, ελλείψεις αλλά και προτάσεις καταγράφηκαν κατά την περίπου δίωρη συνάντηση που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του συνδυασμού με τον Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο  υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος τόνισε ότι σκοπός της συνάντησης δεν είναι να υποσχεθεί πως θα τα αλλάξει όλα, αλλά να καταγράψει όλα όσα συζητήθηκαν και, μαζί με τους συνεργάτες του, να δώσει λύσεις στα προβλήματα και κυρίως να προτείνει νέες ιδέες που θα ενισχύσουν το έργο όλων των φορέων  πολιτισμού της πόλης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν από τον Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου οι Γιάννης Ζαβιτσάνος, πρόεδρος Δ.Σ., Γαστεράτου Κατερίνα, ταμίας, Αυγουστίνος Κονδύλης, έφορος, Μπάμπουρα Άννα, αναπληρωτής γραμματέας, Φλαμιάτου Σοφία, υπεύθυνη Χορευτικού και αναπληρωτής ταμίας.

Από τον συνδυασμό Γαλάτσι Ζούμε εδώ», πλην του υποψηφίου δημάρχου, παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γλυμή Φιλιώ, Καραμπέτσος Μάκης και Καρυτσιώτης Τάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet