Ο Σωτήρης Ησαΐας σε εκδηλώσεις στους Δήμους Αγ. Παρασκευής, Ηρακλείου και Παπάγου – Χολαργού
Αυτοδιοίκηση

Ο Σωτήρης Ησαΐας σε εκδηλώσεις στους Δήμους Αγ. Παρασκευής, Ηρακλείου και Παπάγου – Χολαργού

Ο πολιτευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαίας παρέστη χθες, Κυριακή, και μίλησε σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου Αττικής και Παπάγου – Χολαργού.

Στην Αγία Παρασκευή ο κ. Ησαΐας παρέστη στην εκδήλωση του Θρησκευτικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Κοσμά του Αιτωλού, όπου ορμώμενος από την ομιλία του προέδρου του, Αντώνη Μαυράκη, τόνισε ότι «το Μακεδονικό ζήτημα το έλυσαν οι Έλληνες τον προηγούμενο αιώνα τρεις φορές», ενώ εστίασε «στα επιζήμια λάθη της σημερινής κυβέρνησης στα εθνικά θέματα, με χαρακτηριστικότερο την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών».

Στο τέλος της ομιλίας του, ο πολιτευτής Β’ Αθηνών της Ν.Δ. αναφέρθηκε στους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών παροτρύνοντάς τους να είναι ενωτικοί, προς όφελος των συνδημοτών και της πόλης της Αγίας Παρασκευής.

Ακολούθως, μετέβη στο Ηράκλειο Αττικής, όπου παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Νομαρχικής Β4 της Νέας Δημοκρατίας και εν συνεχεία μετέβη στη Δημοτική Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παπάγου – Χολαργού, τονίζοντας ότι έχουν απομείνει λιγότερο από 100 ημέρες από τη στιγμή που είναι πολύ πιθανόν να διενεργηθούν και οι τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις ταυτοχρόνως.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet