Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κ. Ζώμπος συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου
Αυτοδιοίκηση

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κ. Ζώμπος συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Με μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό ξεκίνησε τις επαφές του ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος, αφού συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Γαλατσίου.

Στη συνάντηση, ο κ. Ζώμπος τόνισε ότι μόνο με ειλικρινή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων ο Δήμος μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, αλλά και να σχεδιάσει με επιτυχία ένα σύγχρονο Γαλάτσι.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου συνομίλησε με τους εργαζομένους του Δήμου, άκουσε τα παράπονά τους και κατέγραψε τις προτάσεις τους, δεσμευόμενος ότι όχι μόνο θα τις εντάξει στις άμεσες προτεραιότητές του, αλλά θα σταθεί δίπλα τους με γνώμονα τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία.

Η δέσμευση αυτή επαναφέρει τα όσα είπε ο κ. Ζώμπος κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, όταν τόνισε ότι «ορόσημο για αυτόν και τον συνδυασμό Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ, δεν είναι ο Μάιος του 2019, αλλά το 2023». Τότε, είχε πει, «θα θέλει να αντικρίζει συνεργάτες και πολίτες με πρόσωπα, όχι αποξενωμένα και απόμακρα, αλλά οικεία και ζεστά».

Κλείνοντας τη συνάντηση ο κ. Ζώμπος τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και όλος ο συνδυασμός δεσμεύεται να εξετάσει τα ζητήματα που έθεσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Γαλατσίου, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα είμαστε δίπλα σας, πριν και κυρίως μετά τις εκλογές με χαμόγελο και ευγένεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet