Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων σύμμαχος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»
Αυτοδιοίκηση

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων σύμμαχος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»

Στην αλυσίδα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» προστίθεται από σήμερα, ως συνδετικός κρίκος της, ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, μετά το σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψαν η πρόεδρος του Ομίλου, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Ελπίδα».

Οι δύο πλευρές εγκαινίασαν τη συνεργασία τους με στόχο, μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες, την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας αναφορικά με την αξία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και την ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος στη χώρα μας.

Προλογίζοντας την πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, η πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, καλωσόρισε τον Όμιλο ως νέο μέλος της συμμαχίας του Συλλόγου στην «ηχηρή αυτή προσπάθεια», όπως τη χαρακτήρισε, «με στόχο την προσφορά του δώρου της ζωής στα παιδιά που το έχουν ανάγκη». Συνεχάρη, επίσης, την κ. Πατούλη, για την πρωτοβουλία της να θέσει τον Όμιλο για την UNESCO στην υπηρεσία του αγώνα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», αλλά και για την ευαισθησία της να προσφέρει αγάπη και φροντίδα στα παιδιά.

https://www.facebook.com/marina.stauraki/videos/2151188914973235/

Χαιρετίζοντας την υπογραφή του συμφώνου, η κ. Πατούλη ανέφερε:

«Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, με αποστολή την προαγωγή των αξιών του ανθρωπισμού και εθελοντισμού, θέλουμε και εμείς μέσα από στοχευμένες ενέργειες να συμβάλλουμε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας μας για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών.

»Ενώνουμε τα χέρια και τις δυνάμεις μας με τον Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” και με την πρόεδρό του, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, και γινόμαστε σύμμαχοι στο τεράστιο και μεγαλόπνοο έργο του. Η κινητοποίηση στο ζωτικής σημασίας ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών είναι υπόθεση όλων μας. Όσο πλαταίνει η συμμαχία και πληθαίνουν οι πύλες ενημέρωσης, τόσο η ελπίδα για τη ζωή παραμένει ζωντανή και γιγαντώνεται».

Την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας επισφράγισε αμοιβαία προσφορά συμβολικών δώρων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet