Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στήριξε τον αγώνα δρόμου «Σπύρος Λούης»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στήριξε τον αγώνα δρόμου «Σπύρος Λούης»

Μέλη και φίλοι του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων μοιράστηκαν τον «παλμό» του Ολυμπιονίκη συμμετέχοντας στους 6ους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» – Olympians Run International, με την πρόεδρο του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, να δίνει πρώτη το παράδειγμα. Η κ. Πατούλη, με την ευκαιρία της παρουσίας της συμμετείχε, επίσης, στις απονομές μεταλλίων στις νικήτριες του αγώνα των 10 χλμ. και στον «οικογενειακό» αγώνα των 2,5 χλμ. για μικρούς και μεγάλους.

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στήριξε τη φετινή, έκτη αθλητική γιορτή – θεσμό στη γενέτειρα του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη, τιμώντας τον Ολυμπιακό άθλο του. Στη βάση της προαγωγής υψηλών ιδανικών όπως τα ιδεώδη του Ολυμπισμού και της προσφοράς στον άνθρωπο που υπηρετεί ο Όμιλος, αλλά και της συνεργασίας του με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», στήριξε τον κοινωνικό προσανατολισμό των Αγώνων Δρόμου και παράλληλα το έργο του Συλλόγου.

Η κ. Πατούλη-Σταυράκη μοιράστηκε μαζί με παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών τη χαρά του να αγωνίζεσαι για έναν κοινωνικό σκοπό, συμμετέχοντας στον αγώνα των 2,5 χλμ.

Σχετικά με τη συμμετοχή του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στον αγώνα δρόμου η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη δήλωσε:

«Συγχαίρουμε κάθε συμπολίτη μας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ομίλου μας και συμμετείχε σε αυτόν τον αγώνα ζωής, Ολυμπιακού ιδεώδους, κοινωνικής προσφοράς και ενίσχυσης του έργου του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Όλοι μαζί μέσα από τη συμμετοχή μας γίναμε αγγελιαφόροι του μηνύματος της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς στον συνάνθρωπο, απλώσαμε το χέρι στους συμπολίτες μας που μας χρειάζονται οραματιζόμενοι μία κοινωνία ανθρωπιάς. Συναγωνιζόμενοι με Ολυμπιονίκες, Έλληνες και ξένους αθλητές, μοιραστήκαμε τη χαρά και το μεγαλείο της Ολυμπιακής νίκης που κάθε αθλητής τέτοιου μεγέθους βιώνει αποτελώντας για όλους εμάς πρότυπο άοκνης προσπάθειας, επιμονής και προσωπικών στοχεύσεων. Όταν μία αθλητική διοργάνωση όπως η συγκεκριμένη πλαισιώνεται από πρωταθλητές παγκοσμίου αναγνώρισης όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, και η Μαρία Πολύζου, που είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά, μεταφέρει σε όλους μας, και ιδιαίτερα στα παιδιά και στους νέους μας, το μήνυμα ότι μέσα από την ατομική και συλλογική προσπάθεια έρχεται η κατάκτηση υψηλών στόχων και ιδανικών, η πρόοδος, η αριστεία, η προοπτική μιας κοινωνίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet