Ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. γιορτάζει τα Χριστούγεννα με την «Κιβωτό του Κόσμου»
Αυτοδιοίκηση

Ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. γιορτάζει τα Χριστούγεννα με την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων υποδέχεται τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», σε μια μεγάλη γιορτή αγάπης, χαράς και αλληλεγγύης, σε μια, όπς σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, μοναδική ατμόσφαιρα χαρμόσυνων συναισθημάτων, δημιουργικών εκπλήξεων και νεανικής αθωότητας.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Όμιλο για την UNESCO Β.Π. για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού» στην Αθήνα (Ζηνοδώρου 3), από τις 3 το μεσημέρι, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, μαζί με την παιδική χορωδία της Unesco Β.Π. (διεύθυνση – διδασκαλία: Εύη Χλωρού) θα ενώσουν τις φωνές τους με τους μικρούς φίλους της «Κιβωτού» και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου σε ένα ανεπανάληπτο σκηνικό μουσικής πανδαισίας, αντλώντας έμπνευση από τη ζεστασιά των Χριστουγέννων. Την εορταστική ατμόσφαιρά θα λαμπρύνει με την παρουσία του ο επώνυμος τραγουδιστής «Βο», δίνοντας χαρά στα παιδιά και απογειώνοντας το κέφι, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο Όμιλος, δηλώνοντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ομίθλου, ένθερμος υποστηρικτής και πρεσβευτής όλων των φιλανθρωπικών δράσεων που προωθεί με υπευθυνότητα και στρατηγική ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ως Όμιλος με ανθρωπιστικά και κοινωνικά αντανακλαστικά, βάζει, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, την προσωπική του σφραγίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, ενισχύοντας παράλληλα το μεγαλόπνοο έργο της «Κιβωτού». Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία αυτή ο Όμιλος εξασφάλισε και προσφέρει σημαντικές χορηγίες σε όλα τα μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης. Συγκεκριμένα:

  • 150 κάρτες υγείας – δωρεάν ετήσιου προληπτικού ελέγχου στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Βιοιατρική.
  • Εκπαιδευτικές υποτροφίες του Ομίλου ΙΕΚ-Ακμή.
  • Εκατοντάδες παιχνίδια και δώρα από υποστηρικτές και φίλους του Ομίλου.
  • Μεγάλες ποσότητες τρόφιμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τη Δ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας.

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ανέφερε σχετικά:

«Ο Όμιλος μας στέκεται αρωγός ενόψει των εορτών, αλλά και σε ένα πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του κοινωνικού λειτουργήματος που επιτελείται στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Οφείλουμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στις ανάγκες κάθε ανθρωπιστικής οργάνωσης στη χώρα μας και να στηρίζουμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα το τεράστιο έργο τους. Η “Κιβωτός του Κόσμου” και προσωπικά ο δημιουργός της, πατέρας Αντώνιος, αποτελούν σπουδαία πρότυπα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε βαθιά κρίση αξιών και θεσμών. Με όχημα τις αρχές που πρεσβεύει η UNESCO διεθνώς, χτίζουμε καθημερινά γέφυρες αγάπης και ανθρωπισμού με φορείς της Κοινωνίας που αγκαλιάζουν τον Άνθρωπο, τις ανάγκες του και προσφέρουν στις νέες γενιές ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, στηρίζοντας, μέσω σημαντικών χορηγιών, τη χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης που διοργανώνουμε. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και θέληση για ειλικρινή προσφορά, φωτίζοντας ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα στην πατρίδα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet