Πέθανε εν ώρα υπηρεσίας εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ζωγράφου
Αυτοδιοίκηση

Πέθανε εν ώρα υπηρεσίας εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ζωγράφου

Την τελευταία της πνοή άφησε 60χρονη εργαζόμενη στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου, την ώρα που ετοιμαζόταν να αναλάβει βάρδια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ζωγράφου, όπου βρισκόταν, ένιωσε δυνατό πόνο στο στήθος και αδιαθεσία, ενώ στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ζωγράφου, Σταματία Τσουμέα, αναφέρει ότι «σήμερα η οικογένειά μας θρηνεί μία συνάδελφο που έφυγε από κοντά μας λίγο πριν ξεκινήσει την εργασία της. Μία συνάδελφος εξαιρετική, μία συνάδελφος όλο γέλιο και ευγένεια, μία συνάδελφος με ήθος… Μία συνάδελφος που εργαζόταν μαζεύοντας τα σκουπίδια όλων μας, όπως όλοι οι συνάδελφοί μας που εργάζονται στον ευαίσθητο χώρο της καθαριότητας, ανελλιπώς και με ηρωισμό κάθε νύχτα. Δυστυχώς, το γεγονός αυτό μας βρίσκει αμέσως μετά από τις κινητοποιήσεις μας, για τη διεκδίκηση της εργασίας των συναδέλφων μας συμβασιούχων και ενώ ο αγώνας μας για να μείνουν μαζί μας δεν έχει τελειώσει.

»Είμαστε συντετριμμένοι με το γεγονός, ευχαριστούμε όλους σας για τη συμπαράσταση που μας εκφράζετε» αναφέρει μεταξύ άλλων, η πρόεδρος.

Ο Δήμος Ζωγράφου εκφράζει  τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους της άτυχης γυναίκας και διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας.

Πηγή: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet