Πασχαλινές εκδηλώσεις από τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
Αυτοδιοίκηση

Πασχαλινές εκδηλώσεις από τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνουν πασχαλινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στα Άγια Πάθη, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στις 5 το απόγευμα, στους χώρους του 1ου ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Ελένη Λιντζαροπούλου, με θέμα «Από την Σταύρωση στην Ανάσταση – για μια προσωπική διαδρομή», ενώ θα ακολουθήσει έκθεση χειροτεχνίας, με πασχαλινά αντικείμενα, κατασκευασμένα από τις ομάδες εργασίας των ΚΑΠΗ, με ταυτόχρονη προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού όπου απεικονίζονται οι προετοιμασίες, αλλά κι ο τρόπος συνεργασίας των μελών.

Από τη Σταύρωση στην Ανάσταση/πρόσκληση.

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, στις 11:00 το πρωί, στο 6ο ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας θα ακουστούν τα «Κάλαντα του Λαζάρου» από τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Νίκαιας, όπου το σύμβολο του Λαζάρου και τα καλαθάκια των παιδιών έχουν κατασκευάσει, στολίσει και γεμίσει με κουλουράκια και κόκκινα αυγά τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Κάλαντα Λαζάρου/πρόσκληση.

Επίσης, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στο θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», τα ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας  Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνουν εκδήλωση με θεματικά κείμενα για ανάγνωση, ψαλμωδίες, καθώς κι ένα θεατρικό δρώμενο, με τους παρευρισκόμενους να παραλαμβάνουν ως δώρο ένα κερί επιταφίου με πασχαλινή κάρτα.

Τιμώντας τα Άγια Πάθη/πρόσκληση.

Τετάρτη 28 Μαρτίου
1ο ΚΑΠΗ Νίκαιας
Ναζιανζού 10, Νίκαια
Ώρα έναρξης: 17:00

Πέμπτη 29 Μαρτίου
6ο ΚΑΠΗ Νίκαιας
Κύπρου 34 Νίκαια
Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου
Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης
Μπιχάκη 8 (ισόγειο), Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Ώρα έναρξης: 18:00

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet