Περιοδεία του πολιτευτή Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. Σωτήρη Ησαΐα στον Βόρειο Τομέα και όχι μόνο
Αυτοδιοίκηση

Περιοδεία του πολιτευτή Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. Σωτήρη Ησαΐα στον Βόρειο Τομέα και όχι μόνο

Στους Δήμους Βριλησσίων, Γαλατσίου, Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Φιλοθέης – Ψυχικού, Ζωγράφου, Περιστερίου βρέθηκε το τριήμερο που πέρασε ο πολιτευτής Β΄ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην εκδήλωση της ΔΑΚΕ του «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου, όπου μίλησε στους εργαζομένους για τα εντεινόμενα προβλήματα στον χώρο της δημόσιας Υγείας.

Παρέστη, επίσης, στον πρώτο απολογισμό της θητείας του δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου, στο κατάμεστο «Παλαί», καθώς και στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στο Μαρούσι, όπως επίσης και του υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιώργου Οικονόμου.

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 παρευρέθηκε, παρουσία και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπως, επίσης, και στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Φιλοθέης – Ψυχικού.

Τέλος, παρ΄ ότι ο κ. Ησαΐας πολιτεύεται στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών δεν ξέχασε τους φίλους του στον Νότιο και Δυτικό Τομέα, καθώς συμμετείχε στις εκδηλώσεις των ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας των Δήμων Ζωγράφου και Περιστερίου, στις οποίες συμμετείχε πλήθος κόσμου, δείχνοντας, όπως επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής, την πλήρη ετοιμότητα του εκλογικού σώματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet