ΠΕΣΥΔΑΠ: Ενημέρωση Ολ. Τελιγιορίδου για τα προβλήματα στη φροντίδα αδέσποτων ζώων
Αυτοδιοίκηση

ΠΕΣΥΔΑΠ: Ενημέρωση Ολ. Τελιγιορίδου για τα προβλήματα στη φροντίδα αδέσποτων ζώων

Συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου, είχε αντιπροσωπεία του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων και με σκοπό την ενημέρωση της κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τα προβλήματα στη φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.

Η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ, Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, και τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Κατσαντώνη, κατέθεσε προτάσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και κάλεσε την αν. υπουργό να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ). Η αν. υπουργός αποδέχθηκε την πρόταση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ δήλωσε: «Διαπιστώσαμε ότι η αν. υπουργός γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα, λόγω και της ιδιότητάς της ως κτηνιάτρου, και αναγνωρίζει το έργο του ΔΙΚΕΠΑΖ στην περίθαλψη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Ενημέρωσα ότι μέχρι σήμερα έχουμε περιθάλψει περίπου 36.000 αδέσποτα ζώα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet