Πολιτιστικές αποδράσεις στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Αυτοδιοίκηση

Πολιτιστικές αποδράσεις στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

«Ο Λαγός και η Χελώνα» συναντούν τον «Πρίγκιπα Λεμόνη και την όμορφη Κρεμμύδω». Τα παιδιά θα χορέψουν «Το βαλς με τα παραμύθια» και θα γνωρίσουν τον «Οδυσσεβάχ». Ο Αρκάς προτείνει μια «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» και ο Σαίξπηρ μας προσκαλεί να ζήσουμε το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας». Ήρωες παραμυθιών, πρωταγωνιστές ιστοριών αγαπημένων συγγραφέων, μουσικές και τραγούδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους από τις 7 Ιουνίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης).

Η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη έχει ετοιμάσει  ένα ευφάνταστο καΙ μαγικό πρόγραμμα μουσικοχορευτικών και θεατρικών παραστάσεων. Παράλληλα σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη της πολιτισμικής ταυτότητας της πόλης.

Ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σημειώνει σχετικά:

«Και αυτό το καλοκαίρι, ο πολιτισμός γιορτάζει στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας. Η σύγχρονη αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει έναν Δήμο ανοιχτό στη ζωή και στην τοπική κοινωνία, ανοιχτό στην τέχνη. Το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας αποδεικνύει ότι δίκαια καταξιώθηκε σαν ένα από τα πλέον ζωντανά κομμάτια στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας. Ο Δήμος μας έχει τις πολιτιστικές υποδομές, έχει την πλούσια πολιτιστική παράδοση, έχει τους φορείς και τους ανθρώπους που παράγουν πολύπλευρο καλλιτεχνικό έργο. Όλες αυτές τις αξίες οφείλουμε να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε εκφραστικούς δρόμους υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Με την υπόσχεση αυθεντικών μαγευτικών βραδιών σας παρουσιάζουμε την πολιτιστική μας πρόταση και περιμένουμε τη δική σας ζεστή ανταπόκριση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις μνήμης αφιερωμένες στη Μικρασιατική Καταστροφή, καθώς και παραστάσεις του 12ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής. Παράλληλα από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου οι λάτρεις του Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet